Desallotgen un avió de Ryanair a l’Aeroport de Barcelona per l’incendi del telèfon mòbil

S'ha activat el protocol d'emergència amb l'evacuació dels viatgers a través del tobogan inflable i no s'ha hagut de lamentar cap ferit

 

Un avió de Ryanair s’ha hagut desallotjar aquest dimarts a la tarda a l’Aeroport de Barcelona per l’incendi del telèfon mòbil d’un passatger. S’ha activat el protocol d’emergència amb la sortida dels viatgers a través del tobogan inflable de l’aeronau i no s’ha hagut de lamentar cap ferit. “Els passatgers del vol de Barcelona a Eivissa amb sortida prevista a les 15.15 hores han estat evacuats d’emergència a causa del foc a un telèfon mòbil mentre estava essent carregat per una bateria portàtil”, ha confirmat a l’ACN fonts de la companyia irlandesa. “Tots els passatgers han estat traslladats de forma segura a la terminal i la tripulació de cabina s’ha fet càrrec del telèfon mòbil”, ha confirmat Ryanair, que afirma que s’està noliejant un avió de substitució perquè els afectats puguin volar cap a destí “amb el mínim retard possible”. Segons el web d’Aena, la nova sortida cap Eivissa està prevista a les 18.45 hores de la T2, amb una demora de 3 hores i 30 minuts respecte a l’hora prevista.

 

“Estàvem a punt d’enlairar-nos, ens indicaven que poséssim els dispositius en mode avió i en aquest moment ha començat a sortir fum d’un aparell, i a continuació flames. Tothom s’ha espantat, han començat a cridar i de seguida la tripulació ha obert portes i han habilitat el tobogan d’evacuació”, ha explicat un dels passatgers, Jordi Vilagut, al canal 3/24. Vilagut ha precisat que l’aparell incendiat seria una bateria externa d’un telèfon mòbil, propietat d’un noi de Nova Zelanda. El viatger ha assegurat que alguns ocupants s’han fet cremades lleus per culpa del fregament amb el tobogan i també s’ha mostrat crític amb la tripulació de Ryanair a bord de l’avió. “Des del meu punt de vista, la tripulació -en comptes de calmar el passatge- més aviat l’ha excitat, perquè han volgut que tothom sortís corrent i en estampida. La gent s’ha espantat, però afortunadament no ha passat d’això”, ha finalitzat Vilagut.

Nou comentari