El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vídeo|Llet Nostra on-line i més #APROP que mai
  • CA

Amb la creació de la seva nova botiga on-line, Llet Nostra és encara més a prop dels seus consumidors, ja que ara els seus productes van directament de les granges a la porta de casa seva, en només 72 h.

Com funciona?

Aquest servei, de moment, està disponible per a les províncies de Barcelona i Girona a través de la botiga on-line que és molt fàcil i usable. Però a Tarragona també és possible comprar en línia tots els productes de Llet Nostra gràcies a l’app Approp, una plataforma que aposta per apropar els comerços i productes de proximitat als ciutadans.

Tota la gamma de productes de Llet Nostra a un clic

A la botiga on-line s’hi poden trobar tots els productes de Llet Nostra, fins i tot les últimes novetats i aquells que són més difícils d’aconseguir en els comerços habituals, com per exemple Els Músics, la crema catalana o els iogurts eco.

D’una banda, el fet de comprar directament a Llet Nostra és una manera de donar encara més suport a les famílies ramaderes d’aquí. D’altra banda, és una forma còmoda de gaudir d’encara més proximitat, gràcies a que els productes van directament de Llet Nostra a casa de cada consumidor. En resum, triar comprar a la botiga on-line de Llet Nostra és una gran manera de ser més sostenible i donar suport als productors d’aquí.

CLICA I COMPRA DES DE CASA A LA BOTIGA ON-LINE DE LLET NOSTRA

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Octubrista a maig 03, 2021 | 21:35
    Octubrista maig 03, 2021 | 21:35
    La web en la llengua del país i els productes etiquetats correctament, a banda de la gran qualitat dels productes, jo en sóc client i ho recomano.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa