Junta d’Agbar amb entitats i grups d’interès per reforçar “l’escolta activa” de la societat

Hi participaran entitats socials, sindicats, el Barcelona Tech City i ajuntaments, entre d'altres

Agbar celebrarà aquest dimecres, 9 de juny, una junta general de Grups d’Interès, una trobada en què l’empresa retrà comptes amb els seus grups d’interès i amb què vol consolidar “l’escolta activa per, conjuntament, adoptar compromisos de futur”, explica en un comunicat. La Junta General de Grups d’Interès es desenvoluparà en tres eixos, amb l’objectiu de donar visibilitat a fites i iniciatives dutes a terme durant els últims mesos en els eixos de: solidaritat, ocupació i reconstrucció verda i inclusiva, corresponents tots ells a la proposta de pacte social de la companyia, territori a territori.

A través d’aquests eixos, Agbar establirà, en el transcurs de l’esdeveniment que es retransmetrà per streaming, diàlegs amb el tercer sector, la ciutadania, col·lectius en situació de vulnerabilitat, clients, representants sindicals així com agents vinculats a l’impuls de l’ocupació, innovació, medi ambient... Per a això, en cada àmbit es destacaran projectes clau materialitzats amb els diferents grups d’interès, alternant testimonials en viu amb connexions telemàtiques, i comptant també amb la presència d’Àngel Simon, president d’Agbar.

En relació al compromís d’Agbar amb el primer eix, la solidaritat, l’esdeveniment comptarà amb la participació d’entitats com Creu Roja, l’Associació Educativa Ítaca de l’Hospitalet, l’Associació Projecte Confiança, la CONFAVC (Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya) o la Federació d’Associacions de Persones Sordes de Castella i Lleó.

En el segon eix, l’ocupació, s’abordarà tant l’ocupació directa com la indirecta. Hi intervindrà la UGT de Catalunya, així com una representació dels treballadors d’Agbar, alhora que es farà focus en les mesures adoptades durant la crisi sanitària per protegir les persones i garantir el servei d’aigua

Finalment, a la Junta General de Grups d’Interès d’Agbar hi seran representants de diferents municipis amb iniciatives impulsades en el marc de el pacte social en diversos punts del territori espanyol. Aquestes intervencions il·lustraran com, a través de les aliances entre els diversos agents locals i amb la base de la col·laboració público-privada, en diferents municipis s’està avançant conjuntament per abordar els reptes econòmics, socials i mediambientals.

Comentaris

    Anònim 08/06/2021 10:12 pm
    Tanta cagarel·la per dissimular que Agbar és un monopoli que ens fot els quartos com li dona la gana ?

Nou comentari