Trapero torna a l’Audiència Nacional

El major dels Mossos, restituït com a cap del cos, vol assistir al judici del 17A

Aquest dimecres està previst que el major i cap restituït dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, entri de nou a la sala de l’Audiència Nacional que el va jutjar per rebel·lió, sedició i desobediència, i que finalment el va absoldre. Serà al mateix edifici de San Fernando de Henares (Madrid) on té la seu funcional el tribunal especialitzat de la jurisdicció espanyola. El major assistirà com a públic al judici dels atemptats del 17A a Barcelona i Cambrils, segons ha sabut El Món i han confirmat fonts d’Interior.

Serà una visita de caràcter semiprivat per fer costat als agents dels Mossos que van participar en la resolució i la instrucció del cas, que va donar visibilitat mundial al cos i al mateix Trapero, mesos abans que el govern espanyol el destiuís pel 155 i l’Audiència Nacional l’imputés en una causa que finalment ha acabat amb la seva absolució.

De fet, estava previst que la visita fos abans, un cop reincorporat com a cap del cos. En aquest sentit, el major ja havia estat a Madrid per prendre els primers contactes amb els comandaments dels cossos i forces de seguretat de l’Estat. L’assistència al judici serà aquest dimecres, tot i que és una jornada que serà farcida de contingut perquè s’acumulen testificals pendents de dos dies i es preveu una jornada llarga. 

Comentaris

    María Jesús 15/12/2020 8:04 pm
    Mi admiración y respeto al MayorTrapero.
    GAVANENC 15/12/2020 9:59 pm
    Ara es el moment...!!!! Parli del que ja sap i foti de cap per avall la policia, el CNI i la GC

Nou comentari