El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Torra pren el pols als hospitals davant l’espiral de nous contagis a Catalunya
  • CA

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha parlat aquest diumenge amb els directors dels principals hospitals de les zones més afectades per rebrots de coronavirus, segons un comunicat del Govern. Aquest diumenge s’han registrat gairebé 1.000 casos més.

Són els hospitals Arnau de Vilanova de Lleida, Clínic de Barcelona, Vall d’Hebron de Barcelona, Moisés Broggi de Sant Joan Despí, Bellvitge de L’Hospitalet de Llobregat i l’Hospital de Figueres.

A l’Arnau de Vilanova de Lleida es preveu que la nova setmana sigui la més complicada per hospitalitzacions, i s’hi han previst totes les mesures necessàries.

Torra ha agraït la feina de tots els directors, que li han explicat la seva situació: “Malgrat que en aquests moments la situació a nivell d’ingressos hospitalaris es manté estable, tots els directors fan una crida a complir estrictament les mesures de prevenció”, afirma el Govern.

El president ha demanat complir la normativa de la Generalitat a cada moment, perquè “la lluita contra la pandèmia és una lluita de tots, una lluita solidària”.

“L’esperança que ens en sortirem es basa en el compromís de tota la societat de protegir-nos”, ha insistit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa