Així pots saber la vacuna que et posaran quan demanes cita

En alguns casos ja s'està concretant i això permet que la ciutadania anul·li quan no vulgui el vaccí que li toca

El Departament de Salut treballa per informar la ciutadania de quina vacuna de la covid-19 es posarà quan es demana la cita per a la primera dosi. En alguns casos ja s’està concretant quan es rep el missatge de confirmació de la cita de vacunació, segons avança TV3 aquest dimarts. A més, la ciutadania pot anul·lar la cita i això està permetent a la pràctica que pugui acabar escollint la vacuna que rebrà, ja que pot seleccionar diversos punts de vacunació fins que arriba al vaccí de la companyia que buscava, segons informa TV3.

Comentaris

  un marcià per l'espai sideral 16/06/2021 1:48 am
  Que bons que són, et deien triar el verí que et poses! La gent jove està caient que és per no creure-s'ho! Ahir una nena de 12 anys, tennista, a Itàlia. La desinformació en cas de genocidi és delicte de lesa humanitat. Convindria que enlloc de repetir com lloros el que diuen els polítics repetint com lloros les ordres superiors, investigueu i us n'informeu. Crec que més de 12000 morts i 400000 efectes secundaris (VAERS oficial), no són com per anar recomanant a la gent de posar-se aquests verins. Si no ho sabeu, amb 50 morts s'atura qualsevol administració de vacunes. És clar, que com això és un experiment genètic amb conillets d'índies humans, deu ser diferent. Tanmateix, penseu-vos-ho, la col·laboració en genocidi és un delicte, i ja hi ha denúncies en alts tribunals. Per cert, i per si no ho sabeu, els metges alemanys han trobat que tots els verins provoquen coagulació, d'acord amb anàlisis de sang abans i unes dies després de la inoculació. Cert que els estudis no estan acabats, però de moment s'investiga perquè la proporció és del 100% dels enverinats. Penseu que la trampa està que si us inoculeu, és considerat com un acte 'voluntari'. Si mireu el voltant i us oblideu d'aquest immens frau, vegeu l'economia, com us apugen els impostos, com acaben amb la classe mitjana, què diu Klaus Schwab i el Gran Reset... però es veu que la premsa no s'encarrega d'aquestes coses, reben ordres i publiquen.
  Al populista Marcià 16/06/2021 10:32 am
  És clar, amb l'explicació populista del boc gros, no calen matisos, ni gradacions, ni pensar, ni reflexionar, ni tonalitats, ni res semblant. Fart del populisme trumpós del Marcià i d'altres. Una altra cosa és aprendre a discernir, en el nostre cas entre vaccins, així si n'hi que no tenen quasi efectes col·laterals greus, son més eficaços i el període entre dosis és més curt... i doncs, d'eficàcia major i més ràpida per allò que està pensat i fabricat. Aleshores hi ha una franja d'edat, els nascuts entre el 1952 i el 1961 que es poden sentir discriminats i amb raó. Més si en els estats del nostre entorn la franja d'edat suara mencionada pot escollir el tipus de vaccí, és a dir es poden vaccinar també amb Pfizer o Moderna. I en altres estats europeus, el vaccí menys eficaç i que produeix casos rars de trombes, ja l'han descartat del tot.
  Al populista Marcià 16/06/2021 10:35 am
  És clar, amb l'explicació populista del boc gros, no calen matisos, ni gradacions, ni pensar, ni reflexionar, ni tonalitats, ni res semblant. Fart del populisme trumpós del Marcià i d'altres. Una altra cosa és aprendre a discernir, en el nostre cas entre vaccins, així si n'hi ha que no tenen quasi efectes col·laterals greus, son més eficaços i el període entre dosis és més curt... i doncs, d'eficàcia major i més ràpida per allò que està pensat i fabricat. Aleshores hi ha una franja d'edat, els nascuts entre el 1952 i el 1961, que es poden sentir discriminats i amb raó. Més si en els estats del nostre entorn la franja d'edat suara mencionada hom pot escollir el tipus de vaccí, és a dir es poden vaccinar també amb Pfizer o Moderna. I en altres estats europeus, el vaccí menys eficaç i que produeix casos rars de trombes, ja l'han descartat del tot.

Nou comentari