El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Quatre detinguts per l’estrany crim d’una infermera
  • CA

El cas de la infermera assassinada a Girona és revela cada dia com a més estrany i fosc, malgrat que s’hagi començat a resoldre. Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns els presumptes implicats en els fets: quatre persones arrestades en una aparatosa operació que s’ha fet simultàniament a Girona, Lloret de Mar i Rubí. La víctima, de 67 anys, va ser trobada morta lligada en un pis el 26 de setembre. Treballava com a supervisora de diàlisi a la Clínica Girona. Segons informa l’ACN, la policia ha detingut un matrimoni en un pis del barri de Montjuïc de Girona –d’on també s’ha endut el cotxe de la parella amb una grua– i dos homes més, un a Lloret i l’altre a Rubí. 

Una grua s’endú el cotxe de la parella detinguda / ACN

La investigació va començar el dissabte 26 de setembre al matí, quan la van trobar a faltar a la feina i un grup de companyes i familiars va anar fins a casa seva, un pis situat a la carretera Barcelona 23 de Girona, i la van trobar morta. Era a terra, estava lligada i el cos presentava signes evidents de violència. Els forenses van establir que el crim s’havia produït el dia abans. El pis, on també tenia una consulta privada de podologia, estava regirat, però no hi havia indicis que els atacants hi haguessin entrat per la força, cosa que va fer pensar als investigadors que la víctima coneixia els seus atacants i els havia obert la porta.

El més significatiu de les detencions –en un cas que està sota secret sumarial– és que la dona detinguda a Girona amb el seu marit era companya de feina de la victima, ja que era auxiliar d’infermeria en el mateix centre i a la mateixa unitat de diàlisi i nefrologia. De fet, era una subordinada seva, ja que la víctima era la supervisora d’infermeria. L’arrestada té 57 anys i el seu marit, també detingut, en té 64 i és transportista. Segons han explicat els veïns a l’ACN, feia més de 20 anys que vivien al pis on han sigut arrestats amb la seva filla, menor d’edat, que ara podria veure com els seus pares van tots dos a la presó si aquest dimecres el jutjat que porta el cas decideix empresonar-los preventivament per la seva presumpta implicació en el cas.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa