El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor Josep Haro, primer alcalde de Campdevànol de la democràcia
  • CA

El primer alcalde de Campdevànol de la democràcia, Josep Haro, ha mort aquest divendres segons ha fet públic aquest divendres l’Ajuntament de Campdevànol, que s’ha sumat a les mostres de condol de familiars i amics de l’exalcalde. Haro va treballar com a màxim representant del consistori entre l’abril del 1979 i fins al maig de 1983, just després de la dictadura de Francisco Franco i va ser un dels convidats a la recepció que va organitzar el president de la Generalitat Jordi Pujol el sis de febrer de 1982 per a tenir contacte amb els primers alcaldes de la nova etapa democràtica. Haro ha mort amb 79 anys i es desconeixen les causes de la seva defunció.

“Una pèrdua molt sentida, d’un home que sempre va estar involucrat amb el nostre poble amb l’únic objectiu de millorar-lo”, han publicat des del consistori a través de les xarxes socials. Altres institucions com el Consell Comarcal del Ripollès també han expressat en una piulada el seu condol per la mort de Josep Haro. Les causes de la seva defunció no s’han fet públiques.

La CUP ha volgut unir-se a les mostres de condol amb una piulada on reivindica el paper de Josep Haro en una “època fosca d’una transició absolutament falsa”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa