El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vergés torna a fer canvis en l’organigrama de Salut

La conselleria de Salut continua introduïnt canvis en el seu organigrama, després de la designació de Josep Maria Argimon com a secretari de Salut Pública. Ara Marc Ramentol, fins ara director general de la Direcció General de Professionals de la Salut del Departament de Salut, serà el nou secretari general, en substitució de Laura Pelay. El relleu, que s’ha pactat de comú acord entre la consellera Alba Vergés i Pelay, té com a objectiu reforçar encara més el Departament per als propers mesos i també potenciar les reformes necessàries per enfortir el Sistema de Salut de Catalunya, ha informat el Departament a través d’un comunicat aquest dilluns. Vergés i Pelay feia setmanes que ja parlaven d’aquesta decisió amb l’objectiu de renovar l’equip davant la segona onada de COVID que pot haver-hi aquesta tardor-hivern.

Marc Ramentol va néixer a Barcelona l’any 1982 i és metge, especialista en Medicina Interna. Llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona va realitzar la Formació Sanitària Especialitzada en Medicina Interna a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Al llarg de la seva carrera ha estat especialista del Servei d’Urgències i també de medicina interna de la Vall d’Hebron; metge adjunt del Servei de Medicina Interna a l’Hospital de Sant Rafael; professor associat del Departament de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona i també ha exercit de facultatiu especialista del Servei de Medicina Interna a l’Equip de Suport Integral a la Complexitat ESIC-Casernes.

Montserrat Gea, nova directora general de professional

D’altra banda, Montserrat Gea, actual presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida, serà la nova directora general de professionals de la salut, en substitució de Marc Ramentol.

Nascuda l’any 1976 a Lleida, és diplomada en Infermeria (E.U.Gimbernat) i diplomada en Ciències Empresarials (UdL). Màster en Ciències de la Infermeria i Doctora per la Universitat de Lleida, amb menció internacional (Universitat de Toronto), ha exercit com a infermera assistencial en diferents àmbits (sociosanitari, residencial, primària) tot i que d’una forma més dilatada en l’àmbit hospitalari a l’Hospital Universitari Santa Maria de Lleida). Actualment és vicerectora d’Internacionalització de la Universitat de Lleida i Professora de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa