El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Govern demana “fer tot el possible” per facilitar el teletreball
  • CA

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha fet una crida a incentivar el teletreball a les empreses. En la roda de premsa per presentar noves mesures contra els efectes del coronavirus, el president ha encoratjat les companyies a “fer tot el possible” perquè “en els propers dies el teletreball sigui una manera de treballar usual i comú” per evitar els riscos de contagi del virus. “És obvi que és una de les mesures que demanem que tothom que pugui aplicar, l’apliqui”, ha subratllat Torra.

En aquesta línia, Torra ha comentat que es faran canvis perquè els consells executius de dimarts es puguin fer a través de videoconferència i preveient que si algun membre del Govern ha d’estar-se a casa en quarantena pugui seguir treballant des de casa i assistint a les reunions a distància.

El conseller d’Afers Socials i Treball, Chakir el Homrani, ha explicat en la mateixa conferència de premsa que el departament treball per ajudar a que s’adaptin calendaris laborals i s’agilitzi el sistema de permisos per a persones que necessiten conciliar vida laboral i la cura d’infant si persones dependents que per motius vinculats a la situació de pandèmia hagin de canviar la seva activitat diària”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa