El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La família del noi del patinet atropellat mortalment vol el culpable a la presó
  • CA

Un jove que conduïa un patinet va morir atropellat per un cotxe el passat 10 d’octubre a Empúriabrava (Alt Empordà) mentre tornava a casa de treballar. No obstant això, la Policia Local de Castelló d’Empúries va deixar sense efecte la detenció del conductor, que va quedar en llibertat.

Davant d’això, l’advocat de la família de la víctima s’ha mostrat molt crític amb l’actuació policial en unes declaracions recollides per l’Agència Catalana de Notícies. El lletrat assegura que va haver-hi “un cúmul d’irregularitats” que van impedir que l’autor de l’atropellament passés a disposició judicial i, per tant, el conductor va quedar alliberat “al cap de quatre hores”.

La família de noi atropellat ha manifestat que demanarà a la justícia que decreti presó provisional pel responsable i la retirada del seu carnet de conduir perquè asseguren que el culpable anava begut, amb excés de velocitat i que va fugir del lloc dels fets. L’advocat ha afegit en unes declaracions a TV3 que “quina taxa d’alcoholèmia hauria de dur aquest noi al moment de l’accident si dona positiu a comissaria una hora i mitja després”.

La policia local ha explicat a TV3 que “va deixar en llibertat a l’autor dels fets després de vuit hores perquè la víctima estava ingressada greu a l’Hospital Trueta en aquell moment i el conductor tenia arrelament laboral i familiar“. El mateix mitjà exposa que el Jutjat de Figueres va arxivar el cas, però ara té intenció de reobrir-lo i vol demanar declaració al responsable i els testimonis de l’accident”. TV3 assegura que l’empresa Bonpreu – Esclat ha demanat als seus treballadors que no accedeixin en patinet a la feina i a partir de la setmana vinent no permetrà guardar aquests vehicles a les seves instal·lacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa