El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El president d’Agbar rep la Distinció d’Honor de la Creu Roja
  • CA

La Creu Roja ha entregat aquest dimarts la Distinció d’Honor al president d’Agbar, Àngel Simon, per la tasca de l’empresa i la “col·laboració prestada” als col·lectius més vulnerables durant la pandèmia del coronavirus. El president de l’ONG, Josep Quitet, també ha estat present a l’esdeveniment, que ha comptat amb un aforament limitat a causa del coronavirus. Es tracta d’una distinció que “reconeix l’aliança continuada i sostingida d’Agbar amb la tasca social i humanitària de la Creu Roja i, especialment, el seu suport als col·lectius en risc d’exclusió social durant la pandèmia”.

Des de l’inici de la pandèmia, l’empresa ha reforçat les mesures per a col·lectius vulnerables, amb la finalitat de garantir el dret a l’aigua a través de fons i tarifes bonificades. N’és un exemple el Fons de Solidaritat, que ajuda a fer front a la factura de l’aigua, en el qual la Creu Roja participa en el suport i la identificació de famílies vulnerables.

El president d’Agbar ha posat en relleu la importància de la col·laboració publicoprivada per contribuir a pal·liar els efectes de la pandèmia en la societat. “Les aliances com la que hem establert amb la Creu Roja han demostrat la capacitat d’impulsar projectes transformadors, atents a les necessitats de cada moment”, ha indicat Àngel Simon. És el cas de l’activació de Creu Roja RESPON, un pla integral per atendre persones en situació de vulnerabilitat a causa de la crisi sanitària en què ha participat Agbar. “Si unim recursos, coneixements i experiència, podem afrontar els grans reptes que tenim davant d’una manera molt més eficaç, sempre amb les persones al centre”, ha conclòs Àngel Simon.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa