El subdirector de Protecció Civil, Sergi Delgado, ha admès que hi ha “grans contradiccions” en la gestió de la pandèmia de coronavirus perquè mentre la normativa no permet trobades a casa entre familiars o amics per Setmana Santa, aquest dissabte s’organitza “un concert amb 5.000 persones en un estudi científic” al Palau Sant Jordi. Segons ha afirmat Delgado en una piulada, hi ha un “difícil encaix de totes les peces”. El responsable de Protecció Civil insisteix que les mesures “sempre són difícils d’explicar”, especialment les actuals sobre les trobades a casa. Aquest vespre es preveu que Love of Lesbian faci el primer concert amb 5.000 persones a Catalunya des de l’inici de la pandèmia, en una prova pilot a nivell europeu.

En declaracions al ‘Via Lliure’ de Rac1, Delgado ha remarcat que el concert de Love of Lesbian es fa en el marc d’una recerca científica i és un “experiment” que pot ajudar a “progressar”, però ha reiterat que pot generar problemes de comprensió en la gent.

“És de difícil explicació que algú no es pugui trobar amb el seu pare i pugui anar a un concert de Love of Lesbian”, ha admès. En tot cas, ha reiterat que el concert es fa en el marc d’un àmbit jurídic específic, per la recerca, encara que coincideix en el “moment amb les mesures més restrictives” en l’àmbit social.

Delgado ha assegurat que els indicadors mostren una nova tendència a l’alça, tot i que per ara no veu un factor “explosiu” com en onades anteriors. “Idealment, la mobilitat d’aquests dies ha de ser la mínima possible, les trobades també”, ha afirmat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: David. a març 27, 2021 | 16:03
    David. març 27, 2021 | 16:03
    Deixant de banda el tema de la pandèmia, és molt trist que un grup musical on els integrants són catalans cantin en espanyol. És molt simptomàtic. I confirma tots els mals pronòstics sobre l'extinció del nostre idioma. Suposo que deuen formar part de l'òrbita de podemos/comuns/psoe. El que no és correcte és anomenarlos grup català. És un grup de música espanyola. Si un xinès ve aquí i obre un restaurant no diré que és cuina catalana, és cuina xinesa. Doncs el mateix.... L'assimilació espanyola és imparable. És trist.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa