Dures crítiques al Govern del cap de malalties infeccioses del Vall d’Hebron

Benito Almirante carrega per la gestió de la Covid-19: "Estem pitjor que a tot Espanya amb tres o quatre setmanes de gestió pròpia"

El cap de malalties infeccioses del Vall d’Hebron, Benito Almirante, ha fet aquest divendres dures crítiques al Govern per la gestió de la Covid-19 en una entrevista al diari Ara. El metge pensa que les mesures del Govern van tard i la gestió de la Generalitat ha deixat Catalunya en la pitjor posició en el conjunt de l’Estat: “Hem passat del fet que a Catalunya hi hauria menys morts si ho haguéssim gestionat a estar, en aquest moment, en la pitjor de les condicions de tot Espanya amb només tres o quatre setmanes de gestió pròpia”.

Almirante també critica una mala comunicació per part de la conselleria de Salut, contraposada a la que fa Fernando Simón des de l’Estat: “Si la transparència no està ben estructurada i ben dirigida, la població el que té és una confusió total i intenta fer les seves consideracions a partir d’una informació que no és capaç d’assimilar”.

Malgrat tot, Almirante envia un missatge de relatiu optimisme: “Estic detectant que estem entrant en situació de pànic i, en realitat, la situació és infinitament millor que als mesos de març i d’abril”. El doctor exigeix “autocrítica” al Govern.

Nou comentari