El proper 1 de desembre, comença oficialment el compte enrere per Nadal. Seran dies de vestir la casa per rebre la família i amics, de preparar la taula i els àpats per oferir als convidats, de buscar el millor amb què obsequiar als que més estimem. Vint-i-quatre dies frenètics que, enguany i per primera vegada, Damm ha volgut fer més divertits i sorprenents amb el Calendari d’advent de Damm.

El calendari d’advent és una tradició que es remunta a l’Alemanya del segle XIX, quan les famílies dibuixaven 24 línies a la porta de casa o a la paret, i cada dia n’esborraven una fins arribar al dia de Nadal. Una tradició que, posteriorment, es va estendre per diferents països fins arribar als nostres dies convertida en un indispensable per aquestes dates.

El Calendari d’advent de Damm és una interpretació que ha fet l’il·lustrador barceloní PeBe Studio de la façana de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, un edifici emblemàtic de la ciutat de Barcelona que data de 1905 i en el qual s’hi va elaborar cervesa durant més de 85 anys. Darrere les seves finestres, s’hi amaguen 24 sorpreses per obrir, una a una, des de l’1 de desembre fins el dia 24, vigília del dia de Nadal. Entre els obsequis que s’hi poden trobar, destaquen tastos guiats, propostes culturals, molts regals sorpresa i, com no, cerveses Damm −des de les més antigues de la casa fins a les més recents−, que de ben segur faran les delícies de qui li hagi tocat obrir la finestreta.

En aquesta primera edició del Calendari d’advent de Damm s’han posat a la venda només 150 unitats, les quals ja es poden adquirir a través de shop.damm.com al preu de 75 euros, despeses d’enviament incloses a tot Catalunya.

Nou comentari