Budó considera els ‘botellons’ “accions puntuals d’una minoria”

El Govern recorda que l'obertura de discoteques depèn del govern espanyol

La portaveu del Govern en funcions, Meritxell Budó, ha manifestat que els ‘botellons’ que es van produir la darrera nit amb toc de queda a Catalunya són “accions puntausl d’una minoria”. Budó ha assegurat que les imatge que es van veure “ens preocupen a tots” perquè “que no hi hagi estat d’alarma no vol dir que la pandèmia hagi desaparegut”. La portaveu ha manifestat que “hem de ser molts cursoso i continuar amb la corresponsabilitat per seguir lluitant contra la pandèmia de la Covid-19 a mesura que anem avançant amb el calendari de vacunacions”.

El focus, ha remarcat Budó, s’han posat en imatges que “han estat accions puntuals, concretes i minoritàries del que és la societat catalana”. La portaveu ha subratllat que “la majoria de persones d’aquest país ha actuat amb corresponsabilitat i tal i com s’ha d’actuar”. Budó ha aprofitat per agrair la ciutadana el seu comportament després de la fi de l’estat d’alarma. “Sense aquesta actitud no seria possible assolir les xifres que estem assolint, això s’ha de posar en valo, mentre fem la crida a la corresponsabilitat”, ha manifestat.

D’altra banda, Budó ha remarcat que la vacunació a Catalunya prospera adequadament i ha augurat que això permetrà obrir més serveis. Específicament Budó s’ha referit a l’oci nocturn i al pla sectorial que el Prociat treballa amb el sector. La portaveu ha dit que estarà enllestit per quan el govern espanyol aixequi l’ordre ministerial que impedeix obrir aquests establiments ara mateix.

Comentaris

    Gonzalo 11/05/2021 4:02 pm
    Perdone usted. .pero lo de este sábado pasado...parecía igualito que lo que pasó el 1 de octubre de 2017....una masa tumultuaria de gente, poniendo papelitos sin control alguno en una caja de plástico de los chinos....

Nou comentari