Banc Sabadell activa mesures pel coronavirus adreçades a treballadors i clients

El Banc Sabadell ha engegat mesures per protegir treballadors i clients del coronavirus, i ha activat els protocols de continuïtat de negoci per seguir processos com aquest. Aquest divendres es va enviar un comunicat intern als treballadors i els van traslladar les normes de comportament per protegir-se a si mateixos i al seu entorn, seguint les recomanacions del Ministeri de Sanitat, informa el banc en un comunicat.

A més, s’han ajornat els actes i esdeveniments de formació amb assistència de treballadors de múltiples geografies, i s’han reduït els viatges, que se substitueixen per l’ús dels mitjans remots i telemàtics disponibles. La reducció de viatges s’aplica per protegir els treballadors i també en compliment dels seus objectius de sostenibilitat, eficiència i conciliació familiar i laboral. Per això, s’estan anul·lant tots els actes que puguin no ser imprescindibles, per no posar en risc la salut dels treballadors, i es restringeixen els viatges als estrictament necessaris per raons de negoci.

El comunicat intern inclou aquestes mesures i també recomana que el treballador notifiqui al seu responsable qualsevol símptoma o que hagi fet viatges personals a zones qualificades de risc. Una altra mesura de precaució ha estat activar un comitè de seguiment diari que monitoritza l’evolució del Covid-19, i des de dilluns es tenen deslocalitzats (dividits) tots els equips crítics del banc (Tresoreria, Asset management, Serveis d’atenció a clients, i Serveis operatius i tecnològics crítics).

Actualment tenen 700 treballadors amb contracte de teletreball; pel que fa a la resta, el banc farà una prova al 50% de treballadors dels dos edificis amb més volum de treballadors. L’entitat també assegura que ha informat tant els treballadors com els clients sobre com estan preparats davant d’un escenari com el d’una pandèmia.

Nou comentari