El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Argimon dóna positiu de Covid-19
  • CA

El Departament de Salut ha confirmat que el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha donat positiu de Covid-19 per contacte estret amb un convivent. Trobant-se en seguiment estricte de la preceptiva quarentena, tot i tenir una PCR de contacte estret negativa, al cinquè dia va començar a tenir símptomes. Després d’una segona PCR, el resultat ha confirmat el positiu, ha indicat el Govern en un comunicat.

Aquesta situació sembla que no obliga de moment a posar la consellera de Salut, Alba Vergés, o altres membres del Govern en quarentena perquè el protocol indica que s’és un contacte directe havent estat en contacte amb el contagiat 48 hores abans de l’inici de símptomes. Que Argimon va entrar en quarantena és una informació que va donar la mateixa Vergés el dilluns 12 d’octubre en una compareixença pública. El secretari de Salut Pública havia anat a RAC 1 per ser entrevistat el dia anterior a matí.

 

Argimon va intervenir públicament dijous a través d’una roda de premsa telemàtica des de casa seva, on va advertir que les mesures decretades pel Govern servirien per frenar la corba, però no per doblegar-la. El secretari de Salut Pública cau malalt en un moment en què el número de contagis al país es dispara i el risc de rebrot continua creixent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa