Anem x Fira, la primera fira per conèixer empreses independentistes

Una cinquantena d'empreses es trobaran a Vic en la primera fira que organitza Anem x Feina i que pretén ser un aparador per a un consum políticament responsable

La patronal Anem x Feina organitza la primera fira empresarial Consum responsable, som Empresa, fem País on una cinquantena d’empreses donaran a conèixer els seus productes i serveis als consumidors, a peu de carrer. Serà dissabte dia 12 de juny, a la Rambla del Passeig de Vic, a partir de les 16.30h, i es convertirà en la fira empresarial intersectorial més gran post pandèmia. El portaveu de la patronal, Àlex de Azuaje explica “volem que sigui una trobada per mostrar a la ciutadania que l’empresariat català té clar cap on vol anar. Consum responsable, som Empresa, fem País, és el nostre lema i allò que ens identifica i alhora ens diferencia de la resta de patronals. Això ho farem treballant bé, amb professionalitat i amb formes modernes que s’allunyen del model centristra que hem conegut fins ara i que no ens deixa avançar. És per això que la presència de les Pimes i Autònoms serà cabdal”.

Des d’Anem x Feina recorden que fires com aquesta son eines imprescindibles per superar aquesta crisi derivada de la pandèmia. De fet, més enllà de la fira presencial, ja fa uns mesos que la patronal té en marxa l’xHub sota el mateix principi: ser un punt de trobada d’empreses i aparador pels consumidors.

Comentaris

    Gonzalo 09/06/2021 5:25 pm
    Por favor...nombre de esas 50 empresas!!!!! Por favor!!!!! Más que nada para no darles nii un puto euro!!!!!
    65
    81
    Respon

Nou comentari