El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La llista dels 50 millors bars del món del 2020

La 13a llista dels 50 millors bars del món, patrocinada per Perrier, es va anunciar a una cerimònia de lliurament de premis en directe aquest dimarts 7 de desembre de 2021 a Londres. El millor bar es troba a Londres, però el tercer millor del món és el Paradiso de Barcelona segons la llista. També en onzena posició el Two Schmucks i en 37a el Sips.

Els premis reconeixen el treball dur de tot el sector dels bars durant l’any passat i pretenen inspirar i animar llocs d’hostaleria en la següent etapa crucial de recuperació, segons informa l’organització en un comunicat. L’edició 2021 del rànquing anual inclou bars de 17 països i el Connaught de Londres ocupa el primer lloc, havent guanyat els títols de The World’s Best Bar i The Best Bar d’Europa.

Connaught Bar, Londres, ocupa el primer lloc dels millors bars del món 2021 per segona vegada consecutiva i també és el millor bar d’Europa, patrocinat per Perrier. La llista de 2021 inclou bars de 17 països, amb 18 entrades noves repartides per Austràlia, Índia, Mèxic, Rússia, Argentina, Suècia, Espanya, Xina i els Emirats Àrabs Units. L’innovador de còctels Remy Savage és anomenat Roku Industry Icon. El Thunderbolt de Los Angeles rep el títol de Campari One To Watch. Lab 22, a Cardiff, pren el títol inaugural del millor menú de còctels Siete Misterios. El bar Re, de Sydney, guanya el premi Ketel One Sustainable Bar..

Hanky ​​Panky, a Ciutat de Mèxic, s’emporta el premi Disaronno per a la nova entrada més alta, entrant a la llista per primera vegada al número 12. Per la seva banda, el bar President, de Buenos Aires, aconsegueix el premi Nikka al millor escalador després d’haver pujat 29 llocs i situant-se al número 21. L’Attaboy, de Nova York, aconsegueix el títol de Legend of The List de Rémy Martin, i l’Insider Bar, de Moscou, rep el premi London Essence a la millor obertura nova.

La llista completa dels 50 millors bars del món 2021 es pot consultar aquí.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ciutadà a desembre 09, 2021 | 08:29
    ciutadà desembre 09, 2021 | 08:29
    Per a mi, el millor bar del món és aquell on vaig; m'hi sento com a casa. Aixó d'"el millor" o "el pitjor", és d'alló més subjectiu.
  2. Icona del comentari de: ciutadà a desembre 09, 2021 | 08:29
    ciutadà desembre 09, 2021 | 08:29
    Per a mi, el millor bar del món és aquell on vaig; m'hi sento com a casa. Aixó d'"el millor" o "el pitjor", és d'alló més subjectiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa