La xarxa es mofa de Pablo Casado: “Et convidem a primària”

Les xarxes han esclatat de riure davant la darrera ocurrència de Pablo Casado, el líder del Partit Popular. La frase de Casado ja ha donat la volta al món i els usuaris de Twitter l’han convertit fins i tot en Trending Topic amb 16.000 mencions. Concretament, Casado va dir: “Aquí a l’esquerra no li agrada la nuclear i no li agrada el carbó i no li agrada el gas i no li agrada la hidroelèctrica i no li agrada ara l’eòlica, i es queixen que els molins danyen el paisatge. Clar, només els agrada la solar. I a mi. Però és que abans d’ahir a les vuit de la tarda va ser el pic de consum elèctric. I a les vuit de la tarda, no sé si estàveu per aquí, però no hi havia possibilitat que la solar emetés. Bàsicament, perquè era de nit”.

Davant aquestes paraules de Casado, les xarxes han començat a bullir i generar multitud de memes. Aquí un recull dels més divertits:

Comentaris

  Tano Novembre 15, 2021 | 19:08
  Este tipo está a la altura de sus afiliados y simpatizantes Españoles, que tienen ni más ni menos que su misma cultura. Es decir un 0 patatero.
  Lisa Novembre 16, 2021 | 09:07
  i diu que té un màster en no sé qué, que es va treure en quatre dies sense anar a classe...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
  Ferran Novembre 16, 2021 | 09:52
  Ahora resultará que además de haber utilizado los canales de corrupción para la carrerita y el ínfimo master, también lo hizo en primaria.

Nou comentari