VÍDEO | Tornen a despenjar la bandera espanyola de l’Ajuntament de Vic

La Forja penja un vídeo en el qual també es crema aquest símbol espanyol

L’organització La Forja ha penjat aquest diumenge un nou vídeo al seu compte de Twitter d’uns joves despenjant la bandera espanyola de l’Ajuntament de Vic i posteriorment fent una crema d’aquest símbol espanyol. En una piulada han anunciat irònicament “l’ultratge” que ha patit la bandera. “Mai no acceptarem l’ocupació de la nostra terra“, asseguren a la piulada.

“Amb aquesta acció també volíem mostrar tota la nostra solidaritat cap al nostre company Maurici Sabater, perseguit per ultratge a la bandera i a qui van arxivar-li el cas recentment”, han informat en una segona piulada. No obstant, el jutjat de Gandesa ja va ordenar el sobreseïment de la causa contra Sabater, veí de Móra d’Ebre. Se l’investigava pel robatori de l’estendard a l’Ajuntament de Batea (Terra Alta) el passat 12 d’octubre. 

Comentaris

  Estatotpagat 02/08/2021 10:04 am
  Cuatro mataos" fascistas ...que seguramente no han trabajado en su vida ...han vivido gratis ...erigiendose .. representantes de los catalanes ...Estos solo son una carga para la sociedad ..
   Locualo 02/08/2021 12:17 pm
   Que valientes !!!! Ahora estarán tomando unas cervezas en cualquier taberna ....celebrando su gesta ... La cerveza la pagarán con el dinero que le habrán pedido a su madre ....
  Ricard 02/08/2021 10:05 am
  És una vergonya que les lleis dels castellans obliguin a penjar determinades banderes, d'altra banda d'infaust record, als catalans. Aquests miserables castellanistes ens volen ulsteritzar car no ens podem derrotar.
   A Ricardo el lazis. 02/08/2021 11:08 am
   Si no te gustan las leyes del estado Español lárgate a Waterloo, aquí sobras y los indepes como tú también, habéis llevado a Cataluña a la ruina, hablas de derrotaros sois cuatro gatos y mal avenidos lumbreras.

Nou comentari