VÍDEO | Salutacions feixistes a l’enterrament d’un falangista mort per empassar-se una abella

L'alcaldessa d'Algemesí ha enviat les imatges a l'Institut Valencià de Memòria Democràtica

La setmana passada aquest diari informava que un ciclista moria al País Valencià després d’haver-se empassat una abella mentre sortia a fer esport amb uns amics. Doncs resulta que era un conegut falangista al seu territori. En les darreres hores ha corregut un vídeo de l’enterrament d’aquest feixista, Ramón Pérez Ahuir. Mans alçades i cants de ‘Cara al Sol’. Quan acaba la cançó franquista, s’escolten crits d’Arriba España i España una, grande y libre. Marta Trenzano, l’alcaldessa d’Algemesí, el municipi on han tingut lloc aquests fets, ha enviat les imatges a l’Institut Valencià de Memòria Democràtica perquè analitzi si constitueixen un delicte d’enaltiment del feixisme.

El falangista va morir per culpa d’haver-se empassat una abella mentre anava en bicicleta. Sortia amb un grup d’amics i li va entrar per la boca aquest insecte quan es trobava en un punt proper a la Finca de Sinyent, a la localitat de Polinyà de Xúquer. L’abella li hauria picat a l’interior de la gola i això li hauria provocat una aturada cardiorespiratòria

Els acompanyats d’aquest home van trucar immediatament als serveis d’emergència per les dificultats que tenia el seu amic per respirar. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar una unitat del SAMU i una altra del Suport Vital Bàsic (SVB), que van trobar la víctima de l’accident en parada cardiorespiratòria. També s’hi van presentar membres de la Policia Local de Polinyà, que van ser testimonis de com els serveis mèdics intentaven reanimar l’home. Tot i això, no se li va poder salvar la vida. 

Comentaris

  Veterà antifranquista. 06/05/2021 7:45 am
  "Els Segadors " és un himne com ho son Euzko Gudariak o La Marsellesa. "Cara al Sol"és la cançó d'un feixisme criminal i assassi. Per aixó cal rebutjar-la de totes totes.
  Gabriel 05/05/2021 9:36 pm
  Jo que final más triste, descansa en paz abejita
  Berta 05/05/2021 9:27 pm
  Pobre abejita
  Doctor Strangelove 05/05/2021 1:11 pm
  La mare que us va parir, estic fart de veure com subnormals canten els segadors amb el puny dret aixecat! Això no ho critiqueu, oi colla de barruts sense dignitat! Doc.
  Comun's,crostadrégimen78 05/05/2021 11:02 am
  Eso és España real.... falangista franquista fascista.
   Anònim 06/05/2021 1:17 am
   Pero eso no eran parte de los países catalanes.
  Hermini 05/05/2021 10:22 am
  Hi ha una abella que mereix un monument a Navalcarnero

Nou comentari