El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Torrent: “És impossible que ERC pugui pactar amb el PSC”
  • CA

De moment, ERC allunya la possibilitat de pactar un futur tripartit amb el PSC. Així de clar ho ha deixat, amb el seu to i declamació habitual, el president del Parlament, Roger Torrent. En el tradicional debat de partits d’esquerres a la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya, que s’ha celebrat aquesta tarda. Un debat titulat Les esquerres en la gestió de la incertesa on hi han participat, a més de Torrent, el líder del PSC, Miquel Iceta,  la portaveu de la CUP, Maria Sirvent, i la portaveu dels Comuns, Jessica Albiach.

 

“El que genera frustració és que a la gent l’apallissin per anar a votar, o els presos polítics”, ha recriminat a Iceta que moments abans titllava de “frustants” les promeses del projecte independentista.  “En aquest marc és impossible tenir un debat polític i és impossible que en aquest marc ERC pugui pactar amb qualsevol força política que avali l’article 155 i la repressió, per tant, és impossible que ERC pugui pactar amb el PSC”, ha sentenciat.

 

“Necessitem un govern d’esquerres i independentista que és l’única govern capaç de saltar el marc limitador, de superar les costures per abordar amb profunditat les reformes per sortir de la crisi amb un canvi de paradigma”, ha conclòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa