Torra: “Si alguna cosa no hem fet és aprofitar la pandèmia per fer política independentista”

El president assegura que el Govern "en aquests moments no té cap altra prioritat que Lleida i el Segrià"

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha negat haver aprofitat el coronavirus per promoure el moviment independentista: “Si alguna cosa no hem fet és aprofitar la gestió d’aquesta pandèmia per fer política independentista”, ha assegurat en resposta als grups parlamentaris al ple del Parlament, que aquest dimarts debat la gestió que el Govern ha fet de les residències durant l’epidèmia de covid-19. Torra ha afirmat que la Generalitat “només” ha tingut l’objectiu de salvar vides i protegir la salut de la població i ha garantit que continuarà sent la prioritat del seu executiu.

Torra s’ha referit al brot de coronavirus del Segrià i ha afirmat que “en aquests moments el Govern de Catalunya no té cap altra prioritat que Lleida i el Segrià”. “Tenim un brot que ens preocupa i hi tornem a veure unes xifres que no voldríem veure mai”, ha afegit el president, que ha afegit que el Govern està gestionant la situació “amb tota la serenitat del món” malgrat aquesta preocupació.

També ha parlat de com han viscut la pandèmia les llars d’avis i ha defensat que el Govern va “donar la cara en cada moment” i va reunir-se amb els responsables dels centres en les reunions “més dures” de la seva vida, ha dit. “En aquells dies foscos ens hi vam deixar la pell”, ha asseverat.

Nou comentari