Torra confia que el congrés del PDeCAT serveixi per “sumar confluències”

El president de la Generalitat insisteix que és un partit independent a la Crida, però que comparteixen l'objectiu de fer República

 

El president de la Generalitat, Quim Torra, considera que no hi ha cap divisió interna en el PDeCAT i s’ha mostrat confiat que el congrés serveixi per “sumar confluències”. En referència a la seva absència al congrés, Torra ha recordat que no milita al PDeCAT. “Li desitjo molta sort, penso que és un congrés crucial per fer més forts els instruments que han d’acabar portant aquest país a la llibertat i a fer efectiva la República”, ha dit. Sobre les diferències en el si del partit i si corre risc de divisió, Torra ha emplaçat a preguntar-ho directament al PDeCAT, si bé ha mostrat el seu convenciment que aquest extrem no es donarà.

 

“No crec que hi hagi divisió en el PDeCAT, compartim el mateix objectiu que és fer República”, ha reiterat. “El PDeCAT és un partit independent a la Crida, però són dues iniciatives que han d’acabar confluint”, ha conclòs. Torra ha fet aquestes declaracions aquest dissabte al migdia en el marc d’una visita institucional a la Festa del Renaixement a Tortosa.

Nou comentari