Simó: "És indignant comparar els Mossos amb altres cossos del passat"

La portaveu d'Esquerra transmet un missatge de calma als ciutadans dient que qui es manifesti pacíficament no ha de patir

La portaveu del grup d’ERC, Anna Simó, ha assegurat, en roda de premsa abans del ple al Parlament de demà, que la gent que assisteixi a les manifestacions de forma pacífica ha d’estar tranquil•la perquè “la policia de Catalunya hi és per garantir els drets dels ciutadans”. I d’altra banda, Simó s’ha mostrat indignada per algun dels comentaris que s’ha llençat als Mossos. “La comparació que s’ha fet del cos dels Mossos d’Esquadra amb altres cossos del passat és indignant”.

La portaveu republicana ha advertit que s’ha d’allunyar la “politiqueria del cos policial i s’ha d’arribar al fons de la qüestió” per tal d’aconseguir un debat “serè i tranquil” i poder aclarir què va passar el 18 de març, quan els Mossos van carregar contra els manifestants contra el Pla Bolonya. I Anna Simó ha donat confiança i ha defensat la institució policial per davant de qualsevol intent de desprestigiar el cos.

Nou comentari