El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sánchez recula i diu que no va ser “precís” quan es va vantar de controlar la Fiscalia
  • CA

El president del govern espanyol en funcions i candidat del PSOE, Pedro Sánchez, s’ha retractat de les seves afirmacions sobre el control de la Fiscalia per portar el president de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont. Ha afirmat que no va ser “precís” en aquestes afirmacions i ha apuntat que en tot cas el seu executiu només “ajudarà” la Justícia a aconseguir-ne l’extradició.

[r:1]

En una entrevista a La Sexta, també ha reclamat aquest dijous al president de la Generalitat, Quim Torra, que comparegui al Parlament i aclareixi els vincles amb els CDR detinguts.

[r:2]

Sánchez s’ha definit en una entrevista a La Sexta com una persona “humil” pel fet d’haver rectificat, i ha atribuït la seva relliscada a estar “moltes hores davant un micròfon” quan hi ha campanya electoral. Així doncs, ha assegurat que ell és un persident “que sempre ha respetat tant l’autonomia fiscal com la independència del poder judicial”.

Sánchez ja va mirar de matisar les seves paraules el mateix dimecres escrivint al seu compte de Twitter que “la Fiscalia compta amb el govern en la defensa de la llei i l’interès general“, una manera de dir que és el Ministeri Fiscal qui porta la iniciativa, i no al revés.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa