Sánchez insta Aragonès a “treballar junts” pel “retrobament” dels catalans

Iceta felicita el nou president de la Generalitat i remarca que el govern espanyol està obert al diàleg

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha felicitat el recentment investit president de la Generalitat, Pere Aragonès, en una piulada en què l’insta a treballar plegats. “La vacunació, la recuperació sense deixar ningú enrere i el retrobament entre catalans, i entre catalans i la resta d’espanyols, són tasques en les quals treballar junts”, ha dit Sánchez aquest divendres a Twitter. “Fem-ho possible”, ha remarcat el president de l’executiu espanyol. El ministre de Política Territorial, Miquel Iceta, també ha donat l’enhorabona a Aragonès i ha subratllat que “des del govern d’Espanya mantenim ferma la voluntat de diàleg, cooperació i entesa”. Iceta ha defensat en una piulada que Catalunya “necessita un govern estable que treballi pel conjunt de la societat i capaç de reprendre el diàleg amb les institucions de l’Estat”.

Comentaris

  Pep 21/05/2021 10:40 pm
  No tenim cap problema entre els catalans de carrer, és a dir la ciutadania. Només és l'estat que ha creat aquest bulo. Seguiu així, amb mentides i manipulant que fareu créixer la base d'un nou pais. I que ho pensi un que va emigrar amb 15 anys d'Andalusia i que ja te 61 i ha vist com va millorar la seva vida...tot just un que ha estat dècades votant socialisme i mai més ho farà. Heu malbaratat el socialisme real i tant de bo algun dia us passi com a Ciutadans.
  Endocrinologia Social 21/05/2021 5:27 pm
  Aquest Sánchez és un obsessiu compulsiu. Deu entendre que (tots) els catalans ens hem perdut, ja que ens demana retrobar-nos. És possible que aquesta dèria respongui a un (seu) impuls subconscient per oblidar el seu problema, el del retrobament dels Spaniards: només cal veure els vots del seu partit en front dels vots dels que l'aborreixen, començant pels seus socis de coalició, més els electors dels altres partits que no voldrien ni que el psoe existís. Qüestió de %'s.
  Ricard 21/05/2021 4:11 pm
  Els catalans no ens hem de retrobar amb ningú. Només cal que els castellans no vinguin a repartir òsties i es quedin a casa, per una vegada.
   En fi 21/05/2021 4:49 pm
   El miguel izeta és un cínic i una molt mala persona, si és que és persona sanchez, els catalans sabem el que som i el que no volem. I el que no volem, és conviure amb els hereus del franquisme, volem viure en un país democràtic, és a dir a Catalunya i així deixar de ser espanyols
  Robert 21/05/2021 3:52 pm
  No gràcies.Els catalans volem anar sols pel nom...no ens feu falta feixistes.I fora de Catalunya tots els immigrants i fills d'immigrants españols inadaptats.Som el 90% que volem la independència.Fem efectiu l'1-O. Independència. Visca Catalunya lliure.

Nou comentari