El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sánchez-Camacho emula Obama
  • CA

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, associa la seva imatge amb la figura del president dels EUA, Barack Obama, per simbolitzar la “il•lusió i la confiança” del líder nord-americà. Els populars volen transmetre valors esperançadors per afrontar la situació econòmica i demà presentaran cent mesures per superar la crisi. 

La dirigent del PPC ha explicat que és “un missatge que aporta realisme i una crida a l’acció”. “Tenim una greu crisi, però hem de dir als catalans que hi ha partits polítics seriosos que proposen solucions”, ha manifestat. 

A parer seu, cal sumar al “pèssim diagnòstic” de la situació econòmica, “la improvisació del Govern de l’Estat, les deficiències del Govern de la Generalitat i la seva absència d’idees, de credibilitat i de mesures per a sortir de la crisi”. 

La dirigent popular ha donat a conèixer avui la campanya publicitària. En els cartells apareixen les cares de Sánchez-Camacho i Obama, les dues acompanyades de la paraula “il•lusió”. 

Així mateix, la presidenta del PPC dobla en un anunci un fragment d’un discurs del president nord-americà en què explica que l’economia “està greument debilitada com a conseqüència de la cobdícia i la irresponsabilitat d’alguns. 

La campanya serà difosa a partir de demà al web www.100solucions.cat, en falques radiofòniques, 200.000 tríptics encartats a la premsa i també faran diversos actes públics.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa