Sàmper renya la ultradreta i els antifeixistes

El conseller denuncia que hi ha partits que no fan cas a la policia

El conseller de l’interior, Miquel Sàmper, ha renyat aquest dilluns el partit ultradretà Vox i als antifeixistes pel seu enfrontament violent aquest cap de setmana a Vic. “Afrontem una setmana amb provocacions de candidats que se salten de forma sistèmàtica les indicacions policias”, ha advertit Sàmper. El conseller ha dit que “els actes generen adhesió i rebuig”, però la protesta, ha avisat, “no pot ser mai violenta” i, en aquest sentit, “la policia ha de garantir la seguretat dels actes polítics”, ha apuntat.

Sàmper ha lamentat que la policia “pateix” l’acció de “provocadors que busquen l’enfrontament” i ha denunciat que hi ha partits polítics que “dificulten la tasca policial” i acostumen a “no fer cas a les indicacions policials”. El conseller ha advertit que “tampoc el llançament” d’objectes està tolerat.

El conseller ha apel.lat a que la campanya segueixi sent basada en debats i propostes i no en “provocacions”. En tot cas, ha advertit, la policia “té la missió que no hi hagi enfrontaments”. Sàmper també s’ha fet referència a una investigació reservada que s’ha obert per l’actuació d’un mosso que ha circulat amb una imatge on sembla tenir un comportament qeu se surt de la tasca econamanda de “preservar els drets fonamentals, inserits sempre en el que ha de fer sermpre una policia democràtica”.

Sàmper ha explicat l’operatiu especial per les eleccions que es despelgarà diumenge, amb la novetat que a cada col·legi electoral hi haurà una parella de Mossos d’Esquadra estàtica (no canviaran de lloc). Els agents, en col·laboracio amb policies locals, tindran protecció contra la covid i EPI complet a la franja on es recomana que votin persones contagiades i en quarantena.

Comentaris

  Samper BURRO 08/02/2021 4:48 pm
  Sr. SAMPER, però la protesta, ha avisat, “no pot ser mai violenta” , li recomano que revisi les imatges, potser veura qui son els violents, els SEUS GOSSOS...
  almogaver 08/02/2021 3:10 pm
  Tots al mateix sac,? Tú no ets gaire espavilat, que diguessim
  Octubrista 08/02/2021 2:46 pm
  Hi ha gent que no fa cas de la policia. Si els que no fan cas són catalans que protesten de les provocacions dels castellans que venen a Catalunya a buscar brega, els mossos atonyinen els catalans. Si els que no fan cas són els castellans que venen a Catalunya a provocar, els mossos els protegeixen atonyinant els catalans
  Ramon 08/02/2021 2:14 pm
  Hauríem de fer-nos el ferm propòsit de bandejar del nostre llenguatge l'adjectiu "feixista" així com tots llurs variants (llevat que hom estigui parlant d'història, ja s'entén). Tot aniria millor.
  Josep 08/02/2021 1:34 pm
  i als mossos no? fastic de policia pseudocatalana putaspañola... purga o extermimi del cos
  Tomppa 08/02/2021 1:01 pm
  Tothom sap que els "antifeixistes" a Catalunya son tant feixistes com els de VOX ... en aquesta cas la tema es encara mes clara, els de VOX tenen tot el dret per anar a demanar els vots a on volen i quan volen, tothom o ningu ... es feixisme negar la gent de poder escollir qui volen escoltar ... espanyolisme / islamisme / comunisme son tots incompatibles amb la democracia, es cert ...pero si no volem que els de VOX poden impedir en tot cas que els de CUP poden demanar el vot ... ara per ara no es democracia ... i si volem les lleis antifeixistes de debo, CUP sera prohibit tambe com que defensa dictadures / masclistes i feixisme a fora.

Nou comentari