Sàmper demana al Parlament una revisió “urgent” del model d’ordre públic

Situa el debat en la propera legislatura però s'ofereix a comparèixer en el marc de la Diputació Permanent

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha demanat aquest dijous una revisió “urgent” del model d’ordre públic de Catalunya en seu parlamentària. Sàmper, que s’ha ofert a respondre les preguntes que calguin en el marc de la Diputació Permanent, ha reconegut que “no es pot permetre” que una manifestació del segle XXI acabi amb una persona perdent un ull.

El conseller ha opinat que és en el marc del Parlament on s’ha de fer el debat sobre el model que convé a Catalunya i ho ha situat en la propera legislatura. En aquest sentit, ha recordat que ja es va fer en el cas de les pilotes de goma. De cara a la manifestació convocada aquest dijous al vespre, ha demanat que s’exerciti de forma pacífica.

Comentaris

  torracollons 19/02/2021 9:08 am
  a quin parlament es refereix?
  pepe 19/02/2021 8:58 am
  El president de la RFEF, imputat per coaccions, amenaces i prevaricació. El jutjat de primera instància i instrucció número 8 de Majadahonda, de Madrid, ha admès a tràmit una querella de l'Associació de Clubs de Futbol Femení (ACFF) contra la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF). Un dels noms destacats és el president de l'ens que controla el futbol espanyol, Luis Rubiales.
  BLA BLA BLA 19/02/2021 12:02 am
  Revisió urgent?, ara?, teniu feina, hi ha mes votans de VOX dins els mossos que a tot espanya, comença per aqui, tots sabem que no fareu res, com la famosa auditoria del buch, fum fum fum
  Pepe 18/02/2021 8:04 pm
  Quien cría cuervos....

Nou comentari