Salvador Illa veu Pere Aragonès “molt afeblit” i es postula per governar

El candidat del PSC a la presidència insisteix que es tornarà a postular per sotmetre's a la investidura

El candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, Salvador Illa, veu el candidat d’ERC, Pere Aragonès, “molt afeblit” políticament després de les dues sessions d’investidura fallides. Illa, que aquest dissabte ha visitat el municipi vallesà de Canovelles en companyia del seu alcalde, Emilio Cordero, i altres membres del PSC, ha insistit que tornarà a postular-se per a sotmetre’s a la investidura, sentint-se legitimat en haver “guanyat” les eleccions del passat 14 de febrer. De la mateixa manera, considera que els partits independentistes estan oferint un “espectacle descoratjador” per la seva falta d’entesa, i demana que es deixi de banda la confrontació i els “carnets de bons i mals catalans” per donar pas a la creació d’un nou Govern.

“Baixin del bus de la confrontació i deixin de fer carnets de bons i mals catalans, que es pugui formar un Govern que pugui atendre els problemes reals i sigui al costat dels ajuntaments”, ha afegit Illa. Per aquest motiu, insisteix que tornarà a postular-se per ser candidat a la investidura quan la presidenta del Parlament, Laura Borràs, torni a fer la corresponent ronda de consultes. “He parlat amb totes les formacions menys amb Vox, i la meva voluntat és la ja expressada, tinc la legitimitat per fer-ho”, ha afegit, tot recordant que el PSC va ser la força guanyadora a les eleccions del 14 de febrer.

Comentaris

  ciutadà 11/04/2021 8:40 am
  Si de fer el què us ordenin els jutges en digueu governar........
  Català 11/04/2021 7:56 am
  No voldria un president que ha estat el ministre de sanitat més incompetent de la Unió Europea. Però`veient com administren el seu triomf els seudoindependentistes, no se pas què és pitjor
  Ricard 10/04/2021 9:17 pm
  Perquè aquest imbecil no ens diu que defensa els castellans, i per aixo es manifesta amb la Falange o amb qui calgui per aturar el vot dels catalans. És exemplarment totalitari. Suposo que es veu fort perquè té l'exèrcit castellà al darrere seu, que no els catalans.
  Pep 10/04/2021 6:30 pm
  No hi ha manera de que aquest desgraciat de la Roca del Vallés pari de donar pel sac. Ves a Madrid que allà manca gentussa, a Catalunya no et volem ni en pintura, quillo.
   Juli Vert 10/04/2021 9:07 pm
   Pepillo parla per tu, no generalitzes, per sort a Catalunya no som tots com tu.
    Ricard 10/04/2021 9:12 pm
    A Catalunya hi ha una ratlla que separa els que apallissen, volen apallissar o ja els sembla bé que apallissin i els que són apallissats o poden ser apallissats. N'Illa va escollir la seva banda, i als catalans per això Illa no ens agrada. Els catalans no apallissen ningú, ningú. Afortunadament. Som diferents, afortunadament per a tothom. I és que a Catalunya hi ha de tot, si, però només alguns mantenen el país en pau.
    12
    14
    Respon
  PSOE el burdell dels tronats i vells 10/04/2021 5:53 pm
  Arrimados Illa, doña Ines, passa al burdell, marieta meva. Pobre Psc amb aquests macarretes tronats com el sanchez, la loca parlachina.
  Vicenç Ramoneda 10/04/2021 4:17 pm
  La Policia espanyola ha decidit fer acte de reflexió i pensar en què va sortir bé i què malament durant l'acte electoral de Vox a Vallecas d'aquesta setmana. Els efectius policials que protegien els participants a l'acte del partit d'ultradreta van carregar amb duresa contra el miler de contramanifestants antifeixistes que s'oposaven a la presència de la troupé d'Abascal al seu barri. Una confrontació que es va saldar amb 35 ferits, 21 dels quals efectius del cos, i quatre detinguts, segons recull l'agència EFE. Però no van ser les úniques víctimes col·laterals: també "es van trencar un munt de porres!" Potser son les que van fer servir a Catalunya?
  Susanna 10/04/2021 3:03 pm
  Si us plau, que algú li ensenyi matemàtiques en aquest home i deixi de fer-nos perdre el temps.
   Pere Gats 10/04/2021 9:11 pm
   Noia, el temps ho estant perdent aquesta colla que no es posa s'acord i que passa totalment dels ciutadans, una vergonya.
  joanka 10/04/2021 2:33 pm
  Aragones no és que va neiexer afeblit, ell és així. Sempre serà l'ombra del mossen i només s'els coneix per ser una 'parao' que espera ordres, s'en sap que bé de bona familia benestant, de misa ... i que diu una cosa i pel darrere fa la contraria... No és un afeblit, aquest qualificatiu no l'escau. I si escau els d'enterramorts i perdedor que s'apliquen a Illa amb certeza del 100%. Malgrat tot Aragonés té el suport de l'estat espanyol i a tu t'en deixat tirat a la cuneta. Ets prescindible. Aragones pr l'estat espanyol és l'esperança d'aturar per fi la Independència des de dins.
  15
  112
  Respon

Nou comentari