Salut insisteix: no pensa fer tests d’antígens a les farmàcies

Adrià Comella insisteix en la negativa adduïnt "raons diverses" i ha afirmat que "interessa" poder fer la prova a ambulatoris i hospitals

 

El director del Servei Català de la Salut, Adrià Comella, ha repetit aquest divendres a la tarda que el Govern no pensa fer tests d’antígens per detectar la Covid-19 a les farmàcies i que, en aquests establiments, només es planeja que es recullin els materials per a l’automostreig. En una roda de premsa que ha tingut lloc a l’Hospital de Calella (Maresme) després que signés el conveni per a la seva ampliació, Comella ha adduït “raons diverses” per a la seva negativa i ha definit les farmàcies com espais importants de circuits nets per on passen unes 300.000 persones diàries.

Sobre els tests d’antígens en sí, el director del Servei Català de la Salut ha afirmat que l’interès de l’executiu és que aquestes proves siguin a ambulatoris i hospitals, especialment als comarcals. Així mateix, també ha assegurat que preveu que els mòduls hospitalaris previstos per a diversos centres catalans estiguin a punt “durant el mes de gener”. 

Nou comentari