S’ajorna fins el 15 de setembre l’acte de suport a Carme Forcadell a Sabadell

Hi havien d'intervenir, entre d'altres, Gossos, Titot, Maria del Mar Bonet i Borja Penalba, a més del president del Parlament

 

El gran acte de suport amb actuacions musicals i intervencions polítiques per donar suport a l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell ha quedat ajornat fins el 15 de setembre. L’acte, organitzat per ‘Free Forcadell’ per donar “visibilitat” a la causa, havia de donar el tret de sortida a la campanya aquest dissabte. Hi havien d’intervenir Sílvia Bel, Gossos, Titot, Maria del Mar Bonet, Borja Penalba, Mascarats i Roc Casagran, a més del president del Parlament, Roger Torrent; els companys de Mesa de Forcadell a l’anterior legislatura Lluís M. Corominas i Anna Simó; i els exdiputats Lluís Llach, Mireia Boya i Albano Dante Fachin; així com també l’alcalde de Sabadell, Matíes Serracant, diversos regidors i representants d’Òmnium Cultural, l’ANC i l’ACDC.

 

Aquest divendres, Forcadell ha canviat de centre penitenciari i ha estat traslladada a la presó de Mas Enric, al Catllar, on a l’entrada l’esperaven unes 300 persones convocades per l’ANC que han fet una cadena humana a la carretera d’accés. 

Nou comentari