Rull surt de Lledoners per anar a treballar a Mútua Terrassa

Josep Rull ha sortit aquest dilluns al matí per primer cop de la presó de Lledoners en aplicació de l’article 100.2. Tal i com va avançar Món Terrassa, l’exconseller s’incorporarà al departament d’assessoria jurídica de l’Hospital Universitari Mútua Terrassa. L’excap del Departament de Territori i Sostenibilitat ha sortit de la presó a un quart de nou del matí. La seva parella, Meritxell Lluís, l’ha vingut a buscar.

CAN 1682

Rull surt de Lledoners per anar a treballar a Mútua Terrassa Jordi Borràs

Tots dos han sortit junts de la presó i s’han dirigit a l’aparcament, on tenien el cotxe aparcat, i han marxat amb ell al volant. Just després d’ell han sortit Jordi Cuixart i Joaquim Forn, que també poden sortir del centre per treballar i per fer voluntariat. La Junta de Tractament de Lledoners va decidir dijous aplicar-li l’article 100.2 i podrà sortir 12 hores al dia de dilluns a divendres.

CAN 1608

Meritxell Lluís fotografia el seu marit, Josep Rull, en el moment que surt de la presó de Lledoners Jordi Borràs

 

Així doncs, Rull s’afegeix a la llista de presos polítics que ja han pogut sortir de la presó a través de l’aplicació, per part de la Junta de Tractament de la presó, de l’article 100.2: Jordi Cuixart, Jordi Sànchez, Quim Forn, Carme Forcadell, Dolors Bassa, Raúl Romeva i Oriol Junqueras.

Nou comentari