El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Retiren les primeres plaques franquistes a Lleida
  • CA

Lleida se n’anirà a dormir aquest dissabte amb sis plaques franquistes menys. Aquest matí se n’han retirat tres, i al llarg de la tarda se’n treuran unes altres tres més. Així ho ha explicat Joan Canadell a El Món, un dels impulsors de la retirada de plaques i membre del Secretariat de l’ANC.

 

D’altra banda, Canadell també ha informat que s’està gestant el col·lectiu Acaba amb la placa, que ja ha convocat pel 18 de març una trobada popular. L’objectiu és entregar sol·licituds de permís a les comunitats de veïns de Lleida perquè el 22 d’abril es faci una altra convocatòria popular per retirar totes les plaques de la ciutat.

 

A més, Petrolis Independents ha reiterat que les plaques retirades han costat 0 euros. És una resposta a les declaracions de l’alcalde de Lleida, el socialista Àngel Ros, que va deixar clar que no invertiria “ni un sol euro” a la retirada de plaques.

 

L’aval de Ros

 

El propi alcalde ha respost la piulada de Petrolis Independents, i ha avalat la retirada de plaques franquistes: “Si els veïns us van donant permís per retirar-les, seguiu”.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa