El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Recepció institucional’ del Govern a Rull, Turull i Forn a Lledoners
  • CA

 

Només quatre hores després d’arribar a la presó de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada, els consellers Josep Rull, Jordi Turull i Joaquim Forn han rebut la visita del vicepresident del Govern, Pere Aragonès, del conseller d’Interior, Miquel Buch i del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet. Una visita institucional sense vidre que ha començat passades les cinc i que es podria allargar fins les set del vespre. De fet, Buch té la intenció de fer el traspàs simbòlic de la cartera d’Interior amb Forn d’aquí uns dies, però avui vol aprofitar que fer pal·lesa aquesta intenció. Una idea que també vol portar de cap Calvet amb Rull.

 

 

Fonts de vicepresidència han detallat a El món que la visita s’enmarca en una salutació institucional del Govern a mans del vicepresident, atès el viatge a Escòcia del president Quim Torra. De fet, el president visitarà demà als tres consellers ingressats aquest migdia, tot just una hora després d’aterrar. Aragonès es reunirà a més dels consellers Forn, Turull i Rull  amb Oriol Junqueras, Raül Romeva i els líders sobiranistes,  Jordi Cuixart i Jordi Sànchez. S’hi reuneix amb tots. 

 

Poca estona després de l’arribada, del vicepresident ha arribat la comitiva del conseller d’Interior, que té la intenció de fer el traspàs simbòlic d’aquí pocs dies de la cartera que dirigeix la seguretat i la protecció civil de la Generalitat a mans de Forn abans de l’aplicació del 155. La reunió serveix per posar-se al dia de l’acció del Govern per excarcelar-los i informar com políticament afecten les darreres decisions del magistrat instructor de l’1-O, Pablo Llarena

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa