El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Puigdemont: “Sempre vaig saber que Trapero no era independentista”
  • CA

El president a l’exili, Carles Puigdemont, ha celebrat aquest dimecres l’absolució del major Josep Lluís Trapero per part de l’Audiència Nacional. En un fil al seu compte de Twitter, el líder de Junts per Catalunya ha assegurat que “sempre ha estat un bon policia“. “Sempre vaig saber que no era partidari de la independència, però també sabia de les seves conviccions democràtiques“, ha afirmat. També ha afegit que per a ell, “això ja era suficient”.

“M’alegro molt de la seva absolució, i també de la intendent Laplana, de Cèsar Puig i de Pere Soler”, ha dit. A la seva piulada, però, ha recordat que “la injustícia continua, perquè d’una banda s’ha donat crèdit a uns responsables policials espanyols que sabien que estaven construint un cas sense fonament i van mentir”. 

Per altra banda, el president ha afirmat que “es confirma que la dura condemna de presó als membres del Govern, la presidenta del Parlament i els presidents d’Òmnium Cultural i ANC va ser una pura decisió d’Estat”. “No va ser, no podia ser, un acte de justícia. Era escarment i venjança“, ha sentenciat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa