El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Puigdemont, Rovira i Puig compareixeran a la comissió del 155 però Ponsatí no
  • CA

L’expresident Carles Puigdemont, la secretària general d’ERC, Marta Rovira, i l’exconseller Lluís Puig compareixeran dimarts per videoconferència a la comissió d’investigació del 155 al Parlament. En canvi, l’exconsellera Clara Ponsatí no hi compareixerà per qüestions d’agenda i se la tornarà a citar per a una sessió posterior, segons ha informat el Parlament. Sí que assistirà a la comissió d’investigació de manera presencial l’exdiputada de la CUP Mireia Boya. En la sessió de dimarts també s’ha citat l’expresident del Senat Pío García-Escudero i l’exportaveu del PP al Senat Ignacio Cosidó que previsiblement no hi assistiran. És la segona vegada que se’ls cita a comparèixer.

Segons l’horari previst, el primer en donar explicacions davant la comissió serà l’expresident Puigdemont a les 9 hores. Aproximadament una hora i mitja després, a les 10.30 hores està convocat l’exconseller Lluís Puig. Després serà el torn de l’exdiputada cupaire Mireia Boya i, finalment, cap a les 13.30 hores hi compareixerà Marta Rovira.

Així doncs, després que la setmana passada els polítics presos fossin els protagonistes de la comissió del 155, aquesta setmana ho seran els exmembres del Govern i dirigents polítics que són fora de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa