Pueyo diu que l’oposició vol “escarmentar” l’independentisme de Lleida

L’alcalde de Lleida, el republicà Miquel Pueyo, està convençut que l’oposició està intentant pactar una moció de censura amb l’objectiu d'”escarmentar” la Lleida independentista. Ho ha dit en una entrevista a l’Agència Catalana de Notícies en què ha titllat l’actuació de la resta de partits d'”escenificació”. Pueyo assegura que el PSC té una “actitud poc madura i generosa” com a oposició perquè encara no ha acceptat la derrota del 2019. L’alcalde té la intenció de presentar-se de nou al 2023 malgrat el fracàs dels pressupostos, que adverteix que “perjudica els interessos de la ciutat”.

Pueyo ha assegurat a l’ANC que l’actitud dels socialistes respon a frustrar les il·lusions dels qui vulguin arribar a l’alcaldia de Lleida sense ser part de “grans famílies que han regit el destí de la ciutat des de sempre”. Per això, assegura que mentre l’oposició fa “maniobres” i reunions “partidistes”, el seu govern fa molta feina. Entre aquesta feina, ha dit que s’està treballant el conveni del Lleida Esportiu, el marc urbanístic del polígon de Torreblanca, la ubicació definitiva de l’edifici del Govern i els projectes dels fons europeus Next Generation, a banda de la gestió de la pandèmia en plena sisena onada.

Per tot això, l’alcalde esperava “més maduresa” del PSC i concretament del líder dels socialistes a Lleida, Fèlix Larrosa, a qui ha acusat d’estar més preocupat per les eleccions del 2023 que de la ciutat i els projectes que s’han d’aprovar pròximament. Pueyo sosté que el programa del seu govern es va pactar abans de la seva investidura amb ERC, Junts i el Comú, i s’ha de complir perquè és un “compromís” amb els electors. L’alcalde de Lleida continua considerant el Comú com un “soci proper”, tot i que el cert és que el partit va abandonar el govern fa sis mesos per les discrepàncies amb Pueyo.

Comentaris

  Mireia Gener 15, 2022 | 10:22
  Aragones apuntala a la Colau, el GAL i al racista Valls, denigrant al porciolitic franquista aTete Maragall, i a Lleida l'aragones si caga al damunt. Pueyo, no ets ningu, una llufeta d'erc.comuna.wc
  Miquel Myers Gener 15, 2022 | 10:48
  I què esperaves, alcalde indesitjable?. Després del que vas fer amb els Reis Mags et mereixes que et llencin al Segre quan Lleida està ben freda i amb boira d'aquella que sembla cotó sòlid.
  Respuesta habitual en toda la mierda golpista supremacista. Gener 16, 2022 | 09:33
  Cada vez generais más asco; el mundo democrático ya conoce lo miserables que sois.

Nou comentari