Picabaralla entre la ministra de Sanitat i una diputada d’ERC per la vacunació a policies espanyols

La Moncloa acusa la Generalitat de no haver vacunats els agents espanyols com tocava

Picabaralla al Senat. Aquest dimarts la ministra de Sanitat, Carolina Darias, i la diputada d’Esquerra Republicana Mireia Cortés es van discutir al voltant de la vacunació dels agents de la policia espanyola i la Guàrdia Civil que es troben a Catalunya. “Per a aquest govern són igual d’importants tots els cossos policials, també els autonòmics, que per cert el seu està vacunat al 100%, i no ho estan les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat“, va manifestar Darias a Cortés a la cambra alta.

Els sindicats d’aquests agents espanyols assenyalen que s’ha vacunat només el 15% dels policies que es troben a Catalunya, mentre que el 76% d’agents que es troben a la resta de l’Estat ja han estat vacunats. La diputada d’ERC va assegurar que el Govern “va de,anar el cens d’aquestes persones i el van enviar més tard que altres col·lectius, i després es va aturar la vacunació a menors de 60 anys; senyora ministra, què li direm a les caixeres del supermercat?”.

Segons ha informat aquest dimecres el Matí de Catalunya Ràdio, la versió de Salut és que els policies van posar pals a les rodes perquè no es volien desplaçar als centres de salut i volien que els anessin a vacunar en funció dels seus torns.

Comentaris

  JCM 22/04/2021 1:01 am
  Jo els vacinava amb Pentotal , sobretot a tots aquells que es dedicaven a estomacar avies l'1-O i a llençar escales avall a senyores que nomes volien votar. Astra Cat 1-O per a tots ells.....i si , (per un tal Jordi) els odiem , o póster els hauriem d'estimar? . Com animals es comportaren i com animals els tractem. Ells ho van voler aixi.
  Jordi 21/04/2021 11:45 pm
  Yo no sé en el cartel de VOX,pero en los comentarios si que hay odio,dais pena,tan educados,tan cultos,pero la realidad se ve aquí,no merece la pena seguir.
  oleguer 21/04/2021 9:53 pm
  amb la vacuna de la ràbia i l'odi els han de vaccinar
  Ricard 21/04/2021 1:31 pm
  Jo crec que la policia castellanista no necessita que li injectin cap vacuna. Una altra cosa no ho sé.
  Dani_Andreuenc 21/04/2021 12:45 pm
  Que els vacunin amb la vacuna de la rabia. Que es la que realment els cal.
  95
  11
  Respon
   yomateix 21/04/2021 9:36 pm
   a tu padre
  ton c. 21/04/2021 11:22 am
  AI POBRES, DIU QUE NO ES VOLÍEN DESPLAÇAR ALS LLOCS ON ES VACUNA. QUE LI DAREM AMB EL NOI DE LA MARE, QUE LI DAREM.....
  106
  2
  Respon

Nou comentari