El PDeCAT “mutarà” de nom quan es reformuli l’espai. Així ho ha admès la secretària general del PDeCAT, Àngels Chacón, que ha dit que segurament s’haurà de canviar de nom en el marc de la reformulació de l’espai. Ho ha dit en una entrevista a Ràdio 4 i La 2, on ha defensat que el seu espai “és més que convergència però té a veure amb convergència” i ha subratllat que “hi ha exconvergents a molts altres partits”.

En aquest sentit, la secretària del partit ha admès contactes amb partits i societat civil per crear un centre polític que sumi. L’exconsellera ha afegit que el PDeCAT és qui té “més pes” en aquest centre polític. Chacón farà dilluns una conferència al Teatre Nacional de Catalunya per impulsar una reformulació de l’espai que lidera.

Segons Chacón, no es tracta de crear un “partit de partits” sinó d’integrar societat civil. De cara a les eleccions municipals, descarta arribar a acords amb Junts més enllà de pactes “personals” a nivell local. I és que, segons ha dit, no comparteixen el model de país. La secretària del PDeCat ha assenyalat que “és el partit de Jordi Sànchez i Carles Puigdemont qui ha dit que no té res a pactar”. “Ja ho hem entès, nosaltres anem a la nostra”, ha reblat.

Preguntada sobre el judici a Jordi Pujol i els seus fills, Chacón ha reivindicat el llegat polític de l’expresident a banda dels temes judicials i ha destacat la seva “visió d’estat”. “Això no és blanquejar res”, ha defensat. “No hem d’oblidar aquest llegat. Considero que molts dels seus plantejaments els compartim modernitzats i actualitzats”, ha defensat en referència al cas de corrupció pel que se’l jutja. Així mateix, ha explicat que “de tant en tant” parla amb ell de política perquè valora la seva visió d’estat.

Comentaris

  Roc Octubre 19, 2021 | 20:06
  Encara no en vau tenir prou amb les darreres eleccions? Quina manera de llençar els diners i temps
   ( · ) Octubre 19, 2021 | 22:55
   Tu ets dels que tiren el roc i amagueu la mà.
  Octubrista Octubre 19, 2021 | 21:16
  Aquesta gent del PDeCAT el que han de fer és triar entre posar-se a les ordres del president legítim de Catalunya Carles Puigdemont o entrar a formar part del PPSOEMOC'S
   Els convergents es barallen Octubre 20, 2021 | 07:53
   Puigdemont va perdre les darreres eleccions i no és cap president legítim. És un venedor de fum que fa més mal que una pedregada,
  Josep Octubre 19, 2021 | 22:21
  Per culpa del pdcat ercñ governa la generalitat
  fat boy Octubre 19, 2021 | 23:07
  I com es diran?. Dificils de Matar?.
  Abstencionista Octubre 20, 2021 | 08:06
  Els polítics sempre van darrera del mateix: poltrona i sou. No cal. doncs, fer distincions, tots son igual.
  Tano Octubre 20, 2021 | 08:27
  Us passeu el dia canviant de nom. El que hauríeu de fer es canviar la forma de fer. Fins que tots els independentistes no s'uneixin en un sol partit, el fracàs està assegurat. Deixeu-vos d'hòsties i de poltrones, i posseu-vos a treballar d'una vegada per totes. De moment de Catalans poc que en teniu, mentre la pela us domini, no fareu res de res.
  Marcel Octubre 20, 2021 | 10:25
  Suposo que renunciar a la bicoca de la política (i llurs derivades a posteriori) no ha de ser fàcil. Algunes/es deuen pensar (per los adentros) allò de con ... se vivia mejor :). En aquest cas llegeixis "Pujol".
  kim Octubre 20, 2021 | 10:54
  Aquests qui són?
  Doctor Strangelove Octubre 20, 2021 | 13:35
  S'han d'integrar al PNC, i fer com els bascos un veritable partit nacionalista de dretes i elitista que vetlli pels interessos del país. Ja n'hi ha prou de batxillers mediocres que són al món per a que hi hagi de tot! Doc.

Nou comentari