El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pascal: “No tinc la confiança de Puigdemont, per tant, renuncio”
  • CA

 

 

En una breu compareixença, acompanyada de tot el seu equip, Marta Pascal ha difós la seva renúncia a ser la coordinadora general del partit. En la sala de premsa, Pascal ha argüit la decisió en base que “no té la confiança del president Carles Puigdemont i per tant, renuncia a repetir en el càrrec”. 

 

“Fa dos anys els associats em van demanar un partit modèl·lic iexemplar i l’hem fet, han estat moltes les dificultats en moments políticament molt complexos però estic orgullosa de la feina feta”, ha assegurat rodejada de l’actual direcció. 

 

“Vull un partit gran, on tothom sumi i on no hi sobri ningú, però és evident que la coordinadora general del Partit Demòcrata no pot ser, com és evident i s’ha vist, que no tingui la confiança del president Carles Puigdemont, així anuncio la renúncia a un nou mandat com a màxima responsable del PDeCAT“, ha destacat. “He demanat al meu equip, encapçalat per David Bonvehí que es quedi en la direcció del partit perquè construeixi el partit que vam somiar fa dos anys, seguiré fidel al partit que m’ho ha donat tot”, ha conclòs. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa