El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El partit Força Catalunya denuncia Almirall per no etiquetar en català
  • CA

Força Catalunya, el partit de Santiago Espot, ha denunciat la farmacèutica Almirall per no etiquetar els seus productes en català, tal i com estableix la llei del Codi de Consum de Catalunya. “Una discriminació d’aquesta naturalesa és absolutament intolerable en qualsevol sistema democràtic on s’han de garantir els drets lingüístics dels seus ciutadans“, afirma la formació a través d’un comunicat.

El partit insisteix que aquesta farmacèutica distribueix productes “destinats al consum humà”, i per tant “aquesta manca de disponibilitat de les instruccions de consum en català incorre en una vulneració del Codi de Consum” que estableix com a prioritari oferir en català aquelles “dades obligatòries relacionades directament amb la salvaguarda de la salut i la seguretat”.

És per aquest motiu que Força Catalunya exigeix a l’Agència Catalana del Consum “que procedeixi a obrir el corresponent expedient sancionador, i s’imposin les preceptives sancions pels incompliments normatius expressats” en la denúncia que ha fet el partit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa