Paluzie carrega contra els partits independentistes

Els acusa de "no voler fer la independència en el moment actual"

La candidata al Secretariat Nacional de l’ANC i actual presidenta de l’entitat ha acusat “tots els partits suposadament independentistes del Parlament” de “no voler fer la independència en la situació actual”. En un acte telemàtic de publicitat de les candidatures amb la territorial del Vallès Occidental, Paluzie ha criticat que en reunions de la taula de partits i entitats JxCat, ERC i CUP han dit que “no estan preparats ara” per fer la independència. A més, durant la seva intervenció la candidata els ha retret que proposin un referèndum pactat amb l’Estat perquè “és mentir a la gent” perquè “Espanya no el concedirà mai”.

La candidata també ha subratllat que alguns sectors de l’independentisme proposen un nou referèndum unilateral. “De què serveix si ja vam fer l’1-O? No el deslegitimem més”, ha remarcat.

Durant l’acte, Paluzie ha justificat que al full de ruta de l’entitat, aprovat al març amb el 92% dels vots dels socis, s’estableixi que si en les properes eleccions s’aconsegueix que el 50% més u dels vots siguin independentistes es donarà per validada l’estratègia unilateral. “Ho hem fet perquè no tinguin més excuses, ja n’hi ha prou d’excuses”, ha sentenciat.

Nou comentari