Munté s’ofereix a “liderar la feina” per fer la llista unitària sobiranista de Barcelona

La candidata del PDeCAT no renuncia a "liderar la transversalitat" en al·lusió a ERC, que ja ha anunciat que concorrerà sola a les eleccions

 

Neus Munté s’ha ofert aquest dijous a “liderar la feina” per aconseguir una llista unitària del sobiranisme a Barcelona que aglutini “el màxim de persones i accents possibles” per a les eleccions municipals de l’any vinent. La candidata del PDeCAT ha explicat que l’objectiu és “guanyar l’alcaldia” per “recuperar i remuntar” la ciutat i situar “ben amunt” la seva capitalitat. I ha explicat que per aconseguir-ho cal una candidatura que “superi” l’espai del PDeCAT per aconseguir una majoria “folgada” i “potent”. Amb tot, la candidata ha advertit de la possibilitat que després dels comicis hi hagi un escenari “de molta fragmentació”, i en aquest sentit ha afirmat que ella no renuncia a “liderar la transversalitat”, una al·lusió a Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), que ja ha anunciat que concorrerà sola a les eleccions.

Munté ha afirmat que vol una llista “guanyadora” i ha advertit que només s’aconseguirà si des de la seva formació són capaços de “sumar i aglutinar el màxim de persones i accents” del món independentista. Per això ha reivindicat que hagin estat “capaços” d’aglutinar espais com el de Junts per Catalunya. També ha anunciat que en els propers dies es reunirà amb entitats sobiranistes i actors polítics del sobiranisme per parlar-ne: “No ens la podem jugar i donar opcions al pitjor unionisme, que representa Cs, o al pèssim govern que ha representat Ada Colau”, ha indicat.

Nou comentari