El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor Antònia Beltran, la mare de Valtònyc
  • CA

La mare del raper Valtònyc, Antònia Beltran, ha mort aquest dimecres a l’Hospital Son Espases de Palma, segons han avançat Vilaweb i Ara Balears. Ha estat precisament aquest mateix dimecres que el raper mallorquí ha publicat un nou àlbum titulat ‘Descansi En Pau’, en el qual volia acomiadar-se del seu alter ego musical.

Miquel Arenas no ha trigat a rebre el condol per part d’altres companys d’exili. “Que l’orgull i felicitat que ha sentit de veure’t lliure, dempeus, digne, lluitador, sigui inspiració que esperoni per arribar fins al final, sense renúncies“, ha escrit el president Carles Puigdemont al seu compte de Twitter en un missatge dedicat a la mare del raper mallorquí. “I que els miserables perseguidors no tinguin mai descans“, ha sentenciat el líder de Junts per Catalunya.

Per la seva part, l’exconseller Lluís Puig ha volgut recordar que perdre éssers estimats quan s’és a l’exili “és el cost més alt de les injustícies“. “Ella, feliç del seu fill lliure i lluitador, descansa en pau”, ha escrit. Tant el president Puigdemont com l’exconseller Lluís Puig han perdut familiars durant els anys que són fora de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa