Mitjà torpedina la campanya d’Illa fent pública una conversa amb Zapatero

L'epidemiòleg demana "castigar" el socialista a les urnes

L’epidemiòleg Oriol Mitjà ha torpedinat aquest dijous la candidatura del socialista Salvador Illa a la presidència de la Generalitat fent públics extractes d’una conversa amb l’expresident espanyol José Luis Rodríguez Zapatero. Mitjà publica captures del 17 i 19 de març i del 24 d’abril. En un d’ells apareix un missatge de Zapatero (el nom surt ocultat) en el qual felicita Mitjà per la seva feina i demanant-li de poder-lo trucar. La resta d’extractes fets públics corresponen a missatges de Mitjà.

L’epidemiòleg acompanya la captura amb un comentari on deixa entendre que Zapatero li va dir que la gestió d’Illa era un fracàs: “Un expresident del PSOE em va confessar que Salvador Illa estava fracassant en al gestió de la crisis”. Aquest comentari, però, no el mostra. Mitjà afegeix que ell va oferir-se al govern espanyol “i no van escoltar”. El metge reclama “castigar” Illa el proper 14-F pels resultats de gestió que han suposat una mortalitat “10 vegades més gran que en molts països”.

Comentaris

  Gonzalo 12/02/2021 1:09 pm
  Pues así, a bote pronto, pueden haber 2 delitos. El primero, divulgación de una conversación privada sin el consentimiento de la otra parte. Y segundo, damos por hecho de que el otro interlocutor sea el ex presidente zapatero. En caso de que no lo fuera, el delito sería el de suplantación de identidad. Oriolet, Oriolet..... En que jardines te metes? Eso es lo que te pide fuigpelmont que hagas??
  21
  41
  Respon
  Ricard 12/02/2021 10:32 am
  És desigual el tarannà del Doctor Mitjà. Per una banda crec que és útil, i fins i tot necessari, que les persones es posicionin en època d'eleccions. Una fidel herència consisteix en veure com a sospitosa i quasi indesitjable la persona que pren partit polític. En canvi en les democràcies consolidades tothom pot dir la seva i això no desqualifica ningú. Al contrari, la seva opinió és vista com a compromís per una societat millor, perquè en política no hi ha enemics sinó opinions. Per altra banda no m'acaba de convèncer que el Doctor Mitjà apel-li a missatges privats per reforçar la seva opinió, i més quan acaba dient que "vam oferir ajuda i no ens van escoltar". Això darrer sona més a diva ofesa que no a acreditat professional argumentant una lícita posició política .
  manel t 12/02/2021 9:22 am
  Doc. Hi ha una dita que diu: Ets mes ximplet que els pels del cul que veuen caure la merda i no s´aparten. Evoluciona cap a be perquè set veu el "plumeru" Estàs tu fins els ous, no siguis tant cretí de parlar en nom d´una multitud de la qual tu no participes, pensa que l´Oriol es un savi i tu aparentes ser un analfabet. Digues el que vulguis de mi, pels teus valors no et tindré en compte.
  Mitjar for president. 12/02/2021 8:32 am
  Si es presentes a les eleccións, el votaria, no te hipoteques, ni assesors, m'encanta,
  Avi 12/02/2021 6:29 am
  Aquest Mitjà sembla més una vedet amb ganes de protagonisme que un Doctor.
  18
  31
  Respon
   Mitjar te mes nivell que tots els politics junts 12/02/2021 8:29 am
   Ja ha sortit el sociata resentit
    Si noi, 12/02/2021 9:41 am
    te nivell per estar a corruptgència, crispador com Torra i Borràs, i és creu guapo com Miss Catalunya.
  Guillem 11/02/2021 10:17 pm
  Què collons diu l'Oriol ? De quin país és aquest xicot que escriu en llengües exòtiques ?
  163
  116
  Respon
  Ich verstehe nur Bahnhof 11/02/2021 9:57 pm
  Oriol Mitjà té la mala costum d'escriure missatges en una llengua tota estranya. Quan tingui una estona ho ficaré al "Google translate" per saber què diu.
  230
  192
  Respon
  Doctor Strangelove 11/02/2021 9:14 pm
  Aquest talòs encara no sap que la gent n'està fins als ous d'ell, i per tant, si va en contra d'en "maravilla", la gent el que farà serà votar-lo. És tan curtet probret que ni això veu. En fi, els metges a curar, i es que en sabem a pensar. Doc.
  113
  224
  Respon

Nou comentari