Marlaska diu que la Moncloa està disposada a assumir decisions “difícils” com els indults

"En tres anys no hem tingut cap DUI ni referèndum", diu el ministre de l'Interior

El ministre de l’Interior, Fernando Grande Marlaska, ha defensat aquest dimarts a RNE l’aposta del seu govern per la via del diàleg i la concessió d’indults. El diàleg, ha apuntat, s’ha de convertir “en la manifestació concreta de la convivència” i “en aquests tres anys no hi ha hagut ni una declaració unilateral d’independència ni un referèndum il·legal”. Ha recordat que el seu executiu està disposat a adoptar “decisions difícils” per “garantir la convivència i la concòrdia” per assolir “la resolució de problemes” concrets.

Comentaris

  en fi 01/06/2021 2:57 pm
  decisions difícils. No me hagas mas reir, deus voler dir, solucionar el marró, causat per l'empresonament, made in miguel izeta
  Lluït 01/06/2021 1:41 pm
  Ui si! Parcials, mig vençuts de termini, a punt de 3 grau, Ah! Condicionats i reversibles. Una merda amb un pal que, amb la reacció dels "espanyolerus" confirma àmpliament la impossible compatibilitat entre bona part de la població de l'estat Ñ i el 70%, diuen, de catalans. La independència no és res més que una conseqüència natural d'una situació real.
  Ricard 01/06/2021 1:13 pm
  Es constata que fotre els catalans no és difícil per a un castellanista. Si cal agredir, humiliar, reprimir, empresonar, robar o matar catalans ho fan. El que li costa a un castellanista és ser persona. Miserables.

Nou comentari